Header mobile
gabbertje.jpg
gabbertje 2.jpg
Levi's Skinny bij Gabbertje Nijmegen kinderkleding

Leuke, eigentijdse én voordelige kinder- en tienermode

Gabbertje kinder- en tienermode; de modieuste. én de voordeligste! Met de nieuwe stijlen, topmerken en de voordeligste prijzen is Gabbertje nu al zo’n 20 jaar trendsetter in de regio.

Merken kinder- en tienermode

Wij hebben altijd vrijwel volledige jeugd-collectie van Cars - altijd verrassend en vernieuwend. Bekend om zijn kwaliteit, pasvorm en goede prijzen. Wíe kent Cars niet? Of Petrol - prachtig merk qua uitstraling en kwaliteit, bezig een wereldmerk te worden... Nickelson - dé jas onder de jeugd. Deeluxe, Dxel, Z8 en vele meer. Tevens vind je elke week nieuwe mode en trends bij Gabbertje!

Levi's kindermode

Onze winkel in Nijmegen is een exclusief verkooppunt van het momenteel erg populaire merk Levi's. T-shirts, truien en broeken (Skinny & Super Skinny fit). Kom gerust langs om onze collectie Levi's voor kids te bekijken. Natuurlijk kunt u deze ook via onze webwinkel bestellen.

Al onze merken op een rijtje

Onze huidige merken: Antony Morato, Be a Diva, B-Nosy, Cars, Gabbiano, Geisha, Levi’s, Petrol, Quapi, Retour Denim de Luxe, Tumble ’N Dry, Vingino, Z8.

Webwinkel kinder- en tienermode

We hebben ook een volledig vernieuwde webwinkel voor kinder- en tienermode. Ideaal om even snel te shoppen met de zekerheid van een fysieke winkel in Arnhem (Rijnstraat 26) en in Nijmegen in de Molenpoort tegenover Prénatal.

Gabbertje kinder- en tienermode
Adres:
Passage Molenpoort 37a
6511 HS Nijmegen
Telefoon : 024 3600805
Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Koopzondag: 12:00 - 17:00
"Kijk ook eens op onze mooie webshop: www.gabbertje.com!"