Header mobile
Store_en_more_art_fotografie.jpg
Lost.jpg

Store & More

Store & More is een Art & Design winkel in Molenpoort Nijmegen met de nadruk op limited Fine Art Fotografie. Je vindt de winkel op de eerste verdieping, naast de roltrap. We hebben werk van nationale en internationale fotografen en daarnaast selecteren we maandelijks ontwerpers en kunstenaars die hun sieraden, tassen, beelden, keramiek en interieurproducten onder de aandacht van een breed publiek willen brengen. Onze collectie verandert per maand. Regelmatig organiseren wij kleine evenementen die gratis toegankelijk zijn of tegen een kleine vergoeding.

Get Lost in the City: mini expositie, gratis toegankelijk

Store & More, galerie en winkel in kunst en design in de Molenpoort, heeft de komende twee maanden een mini-expositie over Nijmegen. De mini-exposities zijn gratis toegankelijk tijdens openingstijden van de winkel.

Store & More heeft haar exposanten de stad in gestuurd met een polaroid camera en de opdracht foto’s te maken van Nijmegen. Hoe ziet de Belgische Harry Fayt onze mooie oudste stad van Nederland? Wat vindt Niels van den Boom, woonachtig in Nijmegen, het karakteristieke van Nijmegen? Vanaf 1 november kun je de mini-exposities van fotografen Niels van den Boom, Harry Fayt, Peter van Velthoven, Jenny Gutmann, Mario Ruiz en Peter van Hal komen bekijken. De expositie verandert iedere twee weken, dus wees er snel bij en volg de website of Facebookpagina voor meer informatie.

Houd ook onze Facebookpagina in de gaten.

Kunst en design zijn onze passie. We volgen trends, we helpen kunstenaars en ontwerpers en we adviseren je graag over de aanschaf van een kunstwerk. We hebben continu lopende exposities die vrijwel maandelijks wijzigen. Dus kom gerust eens binnenwandelen, kijken mag altijd!

Store&More
Adres:
Passage Molenpoort 114
6511 HX Nijmegen
Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 12:00 - 17:00
Woensdag: 12:00 - 17:00
Donderdag: 12:00 - 17:00
Vrijdag: 12:00 - 17:00
Zaterdag: 12:00 - 17:00
Koopzondag: Gesloten
"Volg ons op Facebook voor de laatste nieuwtjes"