Header mobile
di 12 sep. 2023

Nijmeegse Annie is de Mysterieshopper

Gratis boodschappen doen? Het klinkt als een sprookje, maar is toch echt waar. Zeker in deze dure tijden is het fijn dat de Molenpoort met je meedenkt. Er gaat een heuse Mysterieshopper rondlopen in de Molenpoort die voor jou je aankoop betaalt. Zaterdag 16 september van 12.00 tot 16.00 kan het zomaar zijn Dat Nijmeegse Annie jouw aankopen betaalt!

afb3.jpeg
wo 02 aug. 2023

Nieuwe koopjeswinkel in de Molenpoort

Voor iedereen die echt wil besparen op zijn boodschappen: ga naar Datum Voordeelshop. Daar koop je producten die net wel of net niet over de houdbaarheidsdatum zijn. Op zich prima producten, maar voor een belachelijk lage prijs. Lees hier meer.

wo 12 jul. 2023

vierdaagse massage

Of je nu de 4-Daagse 's avonds loopt met de feesten of overdag met het legioen, je voeten en benen zullen het zwaar krijgen. Maar een goede massage helpt je om de week succesvol door te komen. In de Molenpoort op de 2e verdieping organiseert de Ohm Academy daarom speciale 4-Daagse massages. Voor slechts 25 euro word je 20 minuten intensief gemasseerd, zodat je er weer tegenaan kan. Je kunt hier vooraf reserveren, wel zo makkelijk. 

houbenklein.jpg
wo 19 apr. 2023

Artiest Jack Houben op herhaling

Op 29 april komt Jack Houben weer naar de Molenpoort om daar zijn humoristische kunsten te vertonen. Hij treedt op van 12.00 tot 16.00 uur.

20230225_143445.jpg
wo 05 apr. 2023

MediaDrome opent tweede museum in de Molenpoort

Wie van nostalgische TV-monumenten houdt, moet tijdens de Paasdagen beslist de Molenpoort bezoeken. In Molenpoort 106, eerste verdieping naast Big Bazar, is een expositie ingericht over meer dan 25 jaar TV en kindertelevisie. Je vindt er alles over sterren en series als Batman, Spiderman, Star Trek, Barbapapa, Studio 100, Villa Achterwerk en Pokémon. Maar ook vele rekwisieten van Swiebertje en de Bereboot zijn aanwezig. Na de zomer wordt de collectie in de expositie nog aangevuld met een Star Wars zaal en een grote collectie Teenage Mutant Ninja Turtles.

In de centrale hal op de eerste verdieping kun je bovendien meerdere vitrines bewonderen met een overzicht van de collectie van MediaDrome. Het leuke is dat je in deze ruimte elke zaterdag ook de mogelijkheid hebt om te spelen met Warhammer. Speelmatten zijn daarvoor aanwezig, je moet wel je eigen groep samenstellen.

De centrale hal is gratis toegankelijk, maar voor de expositie betalen volwassenen € 6,- en kinderen € 4,-. Daarmee heb je wel meteen ook toegang tot het museum achter Tante Hannie (Molenpoort 33a). Daar kun je niet alleen allerlei TV-grootheden bewonderen, waaronder de Fabeldieren uit de Fabeltjeskrant. Je vindt er ook de langste knikkerbaan van Europa (350 meter, over 6 banen) van Jelle Bakker, en 5 andere bijzondere knikkerbanen van deze knikkerbaanvirtuoos.  

De musea zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur, op zondag van 12.00 tot 16.30 uur.

FOpand.jpg
wo 01 mrt. 2023

Nieuwe kledingwinkel: Fluffy Owl

We heten de nieuwe kledingwinkel Fluffy Owl van harte welkom in de Molenpoort. Fluffy Owl is een vrolijke winkel waar je prachtig gekleurde kleding kunt kopen. Als je iets niet-alledaags maar bijzonders zoekt, moet je hier beslist eens binnenlopen. Molenpoort Passage nummer 10, tegenover het kinder speelpleintje. Hier vind je meer informatie

Toff2.jpg
wo 15 feb. 2023

Toff & Teddies nieuwe conceptstore met kinderkleding

Zoek je kinderkleding, maar dan net even anders dan anders? Ga dan shoppen bij Toff & Teddies. Nieuw in de Molenpoort. Lees hier meer.

Violetlogo.jpg
vr 10 feb. 2023

Nieuw: Violet Cosmetic Clinic

Last van overbeharing, onregelmatige huid, veel rimpels? Bij Violet Cosmetic Clinic in de Molenpoort staat een team voor u klaar om u te helpen. In het voormalige pand van Hampton Bay, direct bij de ingang aan de Molenstraat kunt u hiervor terecht. Lees hier meer over alle behandelingen.

plus-coop.png
vr 03 feb. 2023

COOP wordt PLUS

De COOP zal worden omgetoverd in een nieuwe en moderne PLUS supermarkt. De werkzaamheden zijn in volle gang, dus de supermarkt is eventjes gesloten. Op 8 februari is de opening van de PLUS Supermarkt en dit gaat vanzelfsprekend gepaard met leuke festiviteiten

treintje.jpg
ma 21 nov. 2022

Activiteiten tijdens de feestdagen

Tijdens de komende feestdagen hebben we weer enkele leuke activiteiten. Het Pietentreintje rijdt weer rond voor de kinderen en we hebben gezellige muziek tijdens de kerstperiode. Kom dus vrolijk shoppen in de Molenpoort! Bekijk hier alle activiteiten

bingo2.jpg
ma 13 jun. 2022

Vaderdag Bingo

Op zaterdag 18 juni organiseren we een Vaderdag Bingo. Laat je aankoopbedrag van een winkel in de Molenpoort zien en doe mee en win leuke prijzen. Van 12.00 tot 16.00 uur. Natuurlijk is er een muzikale omlijsting. Dat belooft een gezellige dag te worden 

AAnie.jpg
wo 01 jun. 2022

Nijmeegse Annie in de Molenpoort

Zaterdag 29 mei gaf Nijmeegse Annie acte de présence in de Molenpoort. Ze verraste flink wat bezoekers door voor hen de boodschappen te betalen. Muzikale omlijsting was er van Dick Raat.  Bekijk alle foto's van deze dag op onze Facebookpagina.

lospaas.jpg
do 14 apr. 2022

Paasshoppen

Komende zaterdag Paasshoppen in de Molenpoort. We delen paaseitjes uit en er is gezellige muziek van muziektrio Los Guantanameros. Zij spelen Zuid-Amerikaanse klassiekers. Vanaf 12.00 uur tot circa 17.00 uur. Kom dus gezellig shoppen en geniet!

Insta Pasen in Molenpoort.jpg
di 05 apr. 2022

Kinderen opgelet! Stap op de Paastrein in de Miolenpoort

Zaterdag 9 april rijdt van 12.00 tot 16.00 uur de Paastrein rond in de Molenpoort. Natuurlijk verwennen we ook de volwassenen een beetje...

Dick Raat klein.jpg
wo 23 feb. 2022

Muziek in de Molenpoort

Op zaterdag 26 februari treedt gitarist en entertainer Dick Raat op in de Molenpoort. Vanaf 12.00 uur. Lees hier meer.

bakker2.jpg
do 10 feb. 2022

Nieuwe bakkerij in de Molenpoort

Sinds kort hebben we een nieuwe bakkerij in de Molenpoort: bakkerij Koekkoek. Deze bakkerij verkoopt niet alleen heerlijke taarten, cakes en brownies, maar ondersteunt ook een goed doel. Bekijk hier de pagina op onze website:

test2.jpg
do 25 nov. 2021

Sneltest corona in de Molenpoort

Wil je je laten testen voor toegang of omdat je klachten hebt? Dat kan nu in de Molenpoort, tegenover Hill's en het kinderpleintje. Meld je aan op www.testenvoortoegang.org en maak daar een afspraak. Vervolgens kun je je laten testen en je hebt binnen een half uur je uitslag. Alles conform de privacyrichtlijnen van zelfsprekend.

2.png
ma 20 sep. 2021

Tentoonstelling in Molenpoort

Bezoek nu in de Molenpoort de tentoonstelling 'Kijk Omhoog. Kijk Vooruit' over de wederopbouw van Nijmegen na de Tweede Wereldoorlog. De tentoonstelling is gratis te bezoeken van dinsdag t/m zondag van 11.00 - 17.00 uur in het voormalige Bristolpand op de eerste verdieping.

logo_opbouw.jpg
vr 03 sep. 2021

Tentoonstelling Nijmegen Wederopbouwstad

Op de eerste verdieping - in de voormalige Bristolruimte - wordt druk gewerkt aan de inrichting van de tentoonstelling Nijmegen Wederopbouwstad. De tentoonstelling gaat over hoe Nijmegen zich na de bombardementen en verwoestingen van de Tweede Wereldoorlog weer oprichtte. Aandacht is er voor architectuur, kunst en herbouw. Zie ook deze website: https://wederopbouwstad.nl/

De tentoonstelling is vanaf 19 september geopend. We houden u op de hoogte via onze nieuwspagina en Facebook.

NieuwsMediadrome.jpg
vr 23 jul. 2021

MediaDrome Museum flink uitgebreid

 

Het MediaDrome museum in hartje Nijmegen heeft de coronaperiode gebruikt om haar expositieruimte te verdubbelen (400m2). Naast een uitgebreide collectie televisie en film gerelateerde rekwisieten, merchandising en gebruiksvoorwerpen zijn in 8 ruimtes nieuwe exposities opgebouwd. Het gehele museum is vernieuwd. Bijzonder is de ingerichte huiskamer uit de jaren '50 met een van de eerste tv's. 

Nieuwe themakamer museum MediaDrome

Er is een aparte ruimte waar een huiskamer uit de jaren 50 / 60 is gebouwd waar veel originele rekwisieten van de Nederlandse televisie staan uitgestald, waaronder originele handpoppen uit Dappere Dode, Bruintje Beer en Wim Das. Verder zijn Tom Poes en OB Bommel met hun butler Joost, die in de originele decors uit 1960 – 1962 staan, te bewonderen. Deze poppenseries werden gemaakt en gespeeld door Nederlands Marionetten theater Bert Brugman in de jaren '50 en '60.

Nieuwsgroot.jpg

Walt Disney

Er is ook een nieuwe zaal met een unieke Walt Disney expositie. De tekenaar Henk Albers (1927-1987) maakte in 1984 een expositie voor het Stripschap. Een collage over de films Walt Disney aangevuld met originele tekeningen. Hans Albers heeft jaren voor de Donald Duck getekend. Deze bijzondere expositie is bij MediaDrome te zien. Daarnaast zijn er een zestal vitrines met veel unieke merchandising van Walt Disney films, waaronder beelden van Walt Disney Classics Collection (WDCC). Verder zijn er nieuwe exposities van Pokémon, Barbapapa en Lord of the Rings.

 

Pipo de Clown

Pipo de Clown (Cor Witschge), wie kent deze beroemde clown niet. Samen met Mamaloe, Petra, de Dikke Deur en de schurken Snuf en Snuitje beleefde zij allerlei avonturen. Met een woonwagen getrokken door het ezeltje Nononono en samen met de indiaan Klukkluk (Herbert Joeks) trokken zij de wijde wereld in. MediaDrome heeft een speciale expositie rond deze Clown. Naast de nodige merchandising hanger er 16 originele tekeningen van Jan Wesseling die gemaakt waren voor de Donald Duck uit 1962 – 1964. Pipo was een creatie van Wim Meuldijk.

 

Floris

De kostuums uit de televisie serie Floris uit 1969 en van de film Floris uit 2007 hebben een nieuw onderkomen gekregen. Door middel van veel foto’s en props komt deze ridder weer helemaal tot leven.

Natuurlijk zijn alle knikkerbanen van Jelle Bakker nog steeds aanwezig. In een extra zaal staat onder andere de grootste knikkerbaan van Nederland. Deze is 8 meter lang, heeft 32 verschillende banen met een totale lengte van 350 meter.

Het museum is vanaf 20 juli geopend van wo t/m za van 10.00 uur tot 17.00 uur en zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur. Alle vakanties is het museum ook op dinsdag van 10.00 uur tot 17.00 uur geopend.

De toegang is voor kinderen van 3 jaar tot en met 12 jaar is € 3,- en voor 13 jaar en ouder bedraagt de toegang € 5,- (bij een besteding van minimaal €25,- in de souvenir winkel ‘Tante Hannie’ wordt het toegangskaartje verrekend). Speciaal voor vaste bezoekers zijn er jaarkaarten te koop, respectievelijk € 9,- en € 15,-.

Lees meer...
eta1.JPG
do 15 jul. 2021

Leuke etalages in de Molenpoort

De Molenpoort wordt steeds leuker. Onlangs heeft Hampton Bay haar winkel flink uitgebreid en binnenkort komt er een prachtige tentoonstelling op de eerste verdieping over Nijmegen als wederopbouwstad in samenwerking met de gemeente Nijmegen.

Leuk is ook dat we samen met interieurstylist en ontwerper Hank van Boekel veel etalages op een bijzondere wijze hebben aangekleed en die zijn beslist de moeite waard om eens te bekijken.

Hank vertelt daarover: “Je kunt ze allemaal met etalagefiguren en decoratie vullen, maar dat vond ik te eenzijdig. Ik heb daarom gekozen voor 3 thema’s: museum, fotografie en etalage.”

Hank vertelt dat voor de fotografie is samengewerkt met Bart Kouwenberg van B Art Fotografie: “We hebben bewust gekozen voor hedendaagse foto’s, want we willen ook de jongere bezoekers daarmee aanspreken. Oude foto’s of foto’s uit de oorlogsgeschiedenis van Nijmegen zie je al zo veel en bovendien komt straks op de eerste verdieping die uitgebreide tentoonstelling over de wederopbouw.”

Voor het museumthema heeft Hank nu samengewerkt met de Unit-winkel uit de Molenpoort, die enkele kunstwerken van Nijmeegse kunstenaars beschikbaar heeft gesteld. Dat kunnen later ook werken van afzonderlijke kunstenaars zijn. Hank: “Ook daarbij is het thema het hedendaagse Nijmegen. Elke kunstenaar heeft op zijn eigen manier een stukje van het huidige Nijmegen in beeld gebracht. Heel interessant om te zien. Ten slotte hebben we nog enkele etalages aangekleed met een zomers strandthema, dat reflecteert de vrolijkheid van dit seizoen.”

De bedoeling is dat de etalages regelmatig gaan veranderen, legt Hank uit: “Je wilt dat de mensen nieuwsgierig blijven en dat kan door regelmatig te veranderen. Dat houdt de spanning vast. De Molenpoort is een levend organisme, waar eigenlijk voortdurend van alles gebeurt. Geen dag is hier hetzelfde en dat willen we ook met die etalages tot uitdrukking brengen.”

Voor wie interesse heeft in de kunstwerken of foto's: ze zijn te koop. Je kunt informeren over de kunstwerken bij de Unit Winkel in de Molenpoort of voor de foto's bij B Art

Lees meer...
Lente klein.jpg
di 27 apr. 2021

Winkels weer open

Vanaf 28 april zijn alle winkels weer direct toegankelijk als de coronacijfers het toelaten. We staan te popelen om jullie weer te ontvangen in ons winkelcentrum, maar willen jullie wel vragen je te houden aan de coronaregels die de overheid heeft opgesteld. Dus 1,5 meter afstand houden, niet komen als je je niet lekker voelt en binnen in de Molenpoort en in de winkels is een mondkapje verplicht. Daarnaast dien je je te houden aan de aanwijzingen van de afzonderlijke winkeliers en de beheerders van de Molenpoort. Alleen zo kunnen we er samen voor zorgen dat we corona terugdringen en we straks weer naar een normale situatie kunnen gaan.
Tot ziens in de Molenpoort!

toiletten3.jpg
wo 06 jan. 2021

Toiletten tijdelijk gesloten

De Vendor toiletten zijn ivm de lockdown in elk geval gesloten tot 19 februari. Via Facebook en deze nieuwspagina laten we je t.z.t. weten wanneer ze open gaan.

gsmrep.jpg
di 15 dec. 2020

COOP, Gall&Gall, Kruidvat en GSM-Reparatieshop OPEN

Helaas moeten ook in de Molenpoort veel winkels sluiten. De COOP, Gall&Gall, het Kruidvat en het GSM Reparatiecenter zijn echter geopend.
Onze winkeliers hebben het echt moeilijk in deze tijden, steun hen door online uw kerstcadeaus, kleding, schoenen etc. bij ze te kopen. Kijk voor de diverse websites hier op het winkeloverzicht.

Black Friday_site.jpg
do 19 nov. 2020

Black Friday in de Molenpoort

Volgende week is het Black Friday. Dat betekent grote kortingen bij diverse winkels in de Molenpoort. Houd onze Facebookpagina daarvoor in de gaten, zodat je geen enkele actie mist...

Chic Hommes.jpg
vr 23 okt. 2020

Nieuwe kapperszaak in de Molenpoort

Chic Homme is de nieuwe kapperszaak in de Molenpoort. Je kunt deze vinden op de eerste verdieping. Voor vrouwen, mannen en kinderen. Verven, epileren, wenkbrauwen kleuren en natuurlijk modieus knippen zijn de specialiteiten. Nu tijdelijke actie: knippen voor mannen en kinderen slechts €14,-. Op maandag en zondag gesloten. Kijk hier voor meer informatie.

Lentekriebels_klein.jpg
vr 20 mrt. 2020

Nieuws omtrent coronavirus

Het coronavirus grijpt helaas om zich heen, maar tot nog toe zijn de meeste winkels in de Molenpoort gewoon open. U kunt gerust winkelen, maar doe dat wel verstandig, in het licht van uw en onze gezondheid. 

Wij vragen u daarom nadrukkelijk of u de maatregelen die het RIVM voorschrijft wilt opvolgen. Dat betekent dat u gewoon thuisblijft als u verkouden bent of andere griep gerelateerde klachten hebt. Het betekent ook dat u niet te dicht bij anderen gaat staan of te dicht langs anderen loopt en dat u zich houdt aan de voorschriften die de diverse winkels op de deuren en ramen hebben staan. Geef bij de Coop alle medewerkers de ruimte. Ze werken keihard om de schappen vol met levensmiddelen te houden en om u te bedienen. Houd de gepaste afstand aan van zeker 1,5 meter. 

In verband met de uitbraak van het virus hebben we besloten alle geplande evenementen tot nadere orde uit te stellen. U vindt dan ook geen evenementen op deze website. Via onze Facebook pagina kunt u meer actueel de informatie volgen.

Wij wensen u veel sterkte in deze lastige tijd. Blijf gezond en blijf op elkaar letten.

Winkeliersvereniging Molenpoort Nijmegen

Stimmung logo_klein.jpg
ma 20 jan. 2020

Stimmung mit Peter live in de Molenpoort tijdens Après Ski Party

Aanstaande zaterdag, 25 januari sluiten we onze sprankelende maanden af met een Après Ski. Hapjes, drankjes, kinderglitters en gezellige muziek van niemand minder dan Stimmung mit Peter. Kijk hier voor meer info en tijdstippen.

giovanni-Caminita-Euro-Entertainment Klein.jpg
wo 30 okt. 2019

Giovanni Caminita in de Molenpoort

Op zaterdag 7 november zal Giovanni Camanita, bekend van 24 Kitchen, live voor je koken. Kijk op onze evenementenpagina!

Sprankel mf.jpg
za 26 okt. 2019

We gaan sprankelen!!

In de donkere maanden hebben we voor jullie een sprankelend programma met tal van evenementen. We beginnen op zaterdag 2 november met een sprankelend welkom! Kijk op onze evenementenpagina en op onze Facebookpagina voor de evenementen. Er volgen er nog meer!

boekpresentatie.jpg
ma 27 mei 2019

Boekpresentatie Tefke van Dijk op zaterdag 8 juni 15.00 uur

Je kunt veel aflezen van een boodschappenbriefje. Hoe iemand boodschappen doet, hoe iemand leeft, hoe iemand ís. Ga maar na. Hoe maak jij zelf een boodschappenbriefje? Maak je überhaupt een boodschappenbriefje? Ook als je dat niet doet, zegt dat wat over je.

Tefke van Dijk analyseerde duizenden boodschappenbriefjes en schreef er een leuk boek over dat ze op zaterdag 8 juni om 15.00 uur presenteert in de Molenpoort Nijmegen, rechts naast de Coop. In 'Wat ik vond in 10.000 boodschappenbriefjes' staan ontroerende, opvallende, grappige en droevige verhalen die eerder gepubliceerd zijn in De Volkskrant.Speciaal voor deze presentatie legt Tefke uit hoe je een boodschappenbriefje kunt analyseren, is er een boodschappenspel en een spoedcursus handletteren. 

Photobooth-news.jpg
wo 06 feb. 2019

Verras je geliefde op Valentijnsdag

Op Valentijnsdag kun je je geliefde verrassen met een leuke foto. Kom met hem of haar tussen 13.00 en 17.00 uur naar de Molenpoort en maak je foto in onze Photobooth. Je krijgt je foto direct mee. Helemaal gratis! Je kunt ze de week erna ook downloaden vanaf onze Facebookpagina.

pipos-nieuws.jpg
vr 01 feb. 2019

Pipoos nu ook elke zondag geopend

Wil je lekker knutselen in het weekend, blijkt dat je materiaal tekort komt. Geen probleem, want Pipoos in de Molenpoort is nu elke zondag open van 12.00 tot 17.00 uur. Tekenen, schilderen, haken, breien, kinderknutselen. Je vindt alles om creatief bezig te zijn bij Pipoos. Nu dus ook op zondag. Lekker makkelijk.

BlackFriday.png
ma 19 nov. 2018

Black Friday week in de Molenpoort van start

Vandaag trappen we af met de Black Friday week die aanstaande vrijdag zijn hoogtepunt zal hebben in een geweldige leuke dag met Nijmeegse Annie, Paolo de Bonis en een mysteryshopper (zie onze evenementenpagina). Vanaf vandaag komen de acties op onze Facebookpagina.Houd deze dus in de gaten, dan mis je alle prachtige prijsacties niet.

kerst.jpg
wo 12 sep. 2018

Doe mee met onze Kerstmarkt


Ondernemers opgelet! Op vrijdag 21 december van 16.00 - 21.00 uur organiseert Winkeliersvereniging Molenpoort een Kerstmarkt in de Molenpoort. Het wordt een vrolijke dag met medewerking van Showband Summerland, een kerstballonnenvrouwtje die suikerspinnen uitdeelt en een Oud-Hollandse spellenkraam, Ook kunnen kinderen op de foto met de Kerst Elf. Het is mogelijk deze dag een kraampje te huren en uw producten aan te bieden. Het moet wel passen in onze markt, Dus geen 2e hands spulletjes of rommel, maar leuke producten die ook de feeststemming vergroten. Het liefst Kerstgerelateerd, maar dat hoeft niet per se.De kraamhuur kost 30 euro. De locatie van de kramen gebeurt in overleg met de winkeliersvereniging. Ben je geïnteresseerd of heb je vragen, stuur dan een e-mail naar molenpoort@eyecab.nl. Omschrijf daarin duidelijk wat je wilt verkopen en vergeet niet je naam en telefoonnummer te vermelden, zodat wij contact met je kunnen opnemen.Het aantal plaatsen is beperkt, dus reageer snel.

lena2.JPG
di 20 feb. 2018

Moda Lena Fashion & Style terug in de Molenpoort

In maart keert modezaak Moda Lena terug in de Molenpoort. Moda Lena biedt voor de mode- en stijlbewuste vrouw van 35+ een breed assortiment aan kwalitatief hoogwaardige kleding tegen een betaalbare prijs. Moda Lena voert onder meer merken als Para Mi, APANAGE, Only-M, MARIA BELLENTANI en Vicio. Tot de opening in maart heeft Moda Lena links naast Hill's een tijdelijke winkel met aanbiedingen waarbij de korting oploopt tot wel 70%.

Mike griekklen.jpg
wo 27 sep. 2017

Videoclip opgenomen in de Molenpoort - Mike Griek

De Nederlandstalige zanger Mike Griek heeft onlangs een videoclip opgenomen in de Molenpoort.

Bij de Poort van Nijmegen loopt hij met zijn geliefde, terwijl hij in het voormalige pand van Bristol zijn gedachten over haar zingend ten gehore brengt.
Kijk voor de clip op onze Facebookpagina

Moederdag.JPG
ma 15 mei 2017

Moederdagfoto's online

Op 13 mei werd de Molenpoort heel druk bezocht. Fotograaf Jean Swagers en Doro Krol hadden het dan ook behoorlijk druk met het schieten van leuke moederdagfoto's en het uitdelen van fleurige rozen aan de moeders. Heb je ook geposeerd? Kijk dan snel hier naar je foto.

Pasen Molenpoort Nijmegen 2.jpg
vr 07 apr. 2017

Paashaas bij opening Kiddy Ride speelweide

Op zaterdag 15 april wordt het een vrolijke boel bij de indoor speelweide met de kiddy rides. We gaan de weide (bij de lift) officieel openen en daarvoor hebben we de paashaas uitgenodigd. Deze vrolijke haas kan van gewone ballonnen allerlei figuren maken. Bovendien kun je je op deze dag leuk laten schminken. Kom dus gezellig langs.Het begint om 11.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

boekenweek-300x300.jpg
wo 15 mrt. 2017

Boekenweek in de Molenpoort

Op zaterdag 25 maart krijg je veel leesvoer te eten in de Molenpoort. Natuurlijk met de verboden vruchten erbij, want dat is het thema dit jaar. We hebben diverse verhalenvertellers, boekenstalletjes en drie dichters die in onze 'literaire afwerkplek' uit hun werk voorlezen. Het Evenementenplein op de eerste verdieping zal voor deze gelegenheid omgetoverd worden tot 'literaire Wallen'. Vanaf 11.00 uur ben je van harte welkom. Lees hier meer over dit event.

IMG_1388.jpg
ma 20 feb. 2017

Bekijk hier je foto van onze Love Day

De Love Day in de Molenpoort was een groot succes. Vele geliefden, vrienden of families hebben zich laten portretteren door fotograaf Jean Swagers. De foto's vind je op Facebook, maar staan ook op onze website. Kijk dus snel of jullie foto mooi is geworden.

Kiddy-ride.jpg
do 09 feb. 2017

Nieuw: indoor speelweide met kiddy rides

Sinds donderdag 9 februari is De Molenpoort een heuse indoor speelweide rijker! Met twee kiddy rides, in de vorm van een trein en auto, en hinkelbaan is er een fijne plek gecreëerd om te spelen. De vloer is valvriendelijk, dus u hoeft niet bang te zijn dat uw kinderen zich bezeren. U vindt de speelweide onder de grote trap ter hoogte van Xenos. Veel speelplezier!

foto event.jpg
do 26 jan. 2017

Love is in the Air in de Molenpoort

Op zaterdag 11 februari staat de hele Molenpoort in het teken van liefde. Zo zal Doro Krol de liefde prediken, terwijl fotograaf Jean Swagers geliefden op de korrel neemt. Je kunt zelf met je geliefde intiem op de foto in de Photobooth en bij de Zingende Oesterman kun je liefdeselixer verkrijgen in de vorm van bubbels en oesters. Omarm je geliefde daarna en neem gezellig plaats in het Molenpoort Theater waar je naar korte romantische liefdesfilms kunt kijken. Het wordt een stralende zaterdag.

zonneplan.jpg
wo 30 nov. 2016

Nieuw: Zonneplan in de Molenpoort

Altijd al willen weten wat u kunt besparen met zonnepanelen? Loop dan eens binnen bij Zonneplan in de Molenpoort. In deze innovatieve concept store berekenen de adviseurs van Zonneplan exact voor u het rendement van zonnepanelen op uw woning. Via virtual reality kunt u bovendien een kijkje nemen in de zonnepanelenfabriek. Maar deze winkel vol beleving biedt veel meer. Bekijk hier de winkelpagina, of loop gewoon eens binnen bij Zonneplan in de Molenpoort 6a.

knikkerbaan.JPG
ma 21 nov. 2016

Kom kijken: Jelle Bakker bouwt bijzondere knikkerbaan

Op 22, 23 en 24 november bouwt Jelle Bakker een 7 meter lange knikkerbaan in de Molenpoort. Jelle is wereldwijd bekend als een van de beste knikkerbaanbouwers en zijn YouTube kanaal heeft meer dan 100.000 volgers. De baan die Jelle maakt staat tot 1 december voor de etalage van Tante Hannie. Lees hier meer.

Fabeltjeskrant.jpg
ma 07 nov. 2016

Fabeltjeskrant bij Tante Hannie

Velen zijn opgegroeid met meneer De Uil, Momfer de Mol of - hatchikidéé - Bor de Wolf. De Fabeltjeskrant figuren die jarenlang op de televisie rond kinderbedtijd 'belangrijke' kwesties met elkaar bespraken. U kunt deze figuren nu in 'levende lijve' in De Molenpoort bewonderen, bij Tante Hannie. In de Nostalgia afdeling staan levensgrote (1.50 meter) figuren uit de musical die lange tijd heeft gedraaid. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn ook de televisiepoppen uit 1968 van de Fabeltjeskrant tentoongesteld. Lees hier meer over deze leuke tentoonstelling die duurt tot 8 januari 2017.

gladiatoren2.jpg
vr 04 nov. 2016

Win vrijkaarten voor de Gladiatoren tentoonstelling in Museum Het Valkhof

T/m 7 maart is in Museum Het Valkhof de spectaculaire tentoonstelling Gladiatoren, helden van het Colosseum te zien. Jij kunt daar vrijkaartjes voor winnen. Hoe? Heel eenvoudig. Als je een aankoop doet in een van de winkels in de Molenpoort kun je een kaartje invullen. Uit alle ingevulde kaartjes trekken we op 7, 14, 21 en 28 november een winnaar. Ben jij de gelukkige? Dan bellen we je op en kun je 2 kaartjes t.w.v. € 16,- komen ophalen. Succes!!

pieter.png
ma 24 okt. 2016

Een vrolijke zaterdag in de Molenpoort

Kom op 29 oktober naar de Molenpoort. Er is dan van alles te beleven. Voor de kinderen hebben we een van de beste ballonartiesten van Nederland. Wie weet maakt hij ook iets moois voor jou! En natuurlijk loopt Pieter Poortwachter rond. Hij vindt het leuk als je met hem op de foto gaat. Alsof dit nog niet genoeg is kun je je voor slechts 10 euro heerlijk laten masseren op de eerste verdieping bij Store & More, waar je ook een 3-d scan kunt laten maken. Maak er een gezellige dag van voor de hele familie!

storemore.jpg
do 18 aug. 2016

Store&More gaat verhuizen in de Molenpoort

Het pand van Store&More (Molenpoort Passage 29) wordt vanaf 1 september verbouwd voor een nieuwe huurder, Store&More verhuist daarom rond 29 augustus naar de bovenverdieping, Molenpoort Passage 114. Deze locatie wordt nu aangepast, maar de winkel blijft gewoon open, al zal het even wat rommeliger zijn.

Voor september hebben zich al weer nieuwe kunstenaars gemeld, dus alle reden om een bezoekje te brengen op de nieuwe locatie. Dan kunt u ook een lekker kopje koffie drinken, want de nieuwe koffiebar zal dan eveneens gereed zijn. Yvette Gumbs en Caroline Verhees ontvangen u graag.

poke.JPG
do 11 aug. 2016

Pokémon bij Snackpunt Molenpoort

Op dinsdag 16 augustus is er een Pokémon event bij Snackpunt Molenpoort (ingang Ziekerstraat). Van 13.00-15.00 uur zullen er constant lures (2) aanstaan bij de Pokestops direct voor de deur. Je kunt je aanmelden voor dit event via Facebook. Als je jezelf aanwezig hebt gezet bij dit evenement, kun je tevens gebruik maken van een lekkere aanbieding bij Snackpunt Molenpoort: een puntzak friet inclusief saus voor maar € 1,- *

* Extra saus = € 0,50. 1 puntzak friet per persoon/deelname.

OlieB.jpg
di 02 aug. 2016

Olie B Bommel, Monfer de Mol en andere nostalgische TV karakters bij Tante Hannie

Tante Hannie/MediaDrome opent Nostalgia

Pareltjes van de televisiegeschiedenis. Originele televisiefiguren bij Tante Hannie in Winkelcentrum Molenpoort Nijmegen. Wie kent niet Bor de Wolf, de Bereboot of Swiebertje? Ga terug in de tijd bij Tante Hannie enkom oog in oog te staan met Dappere Dodo uit 1954 of zijn vriendje Keesje. Maar ook Tom Poes en O.B. Bommel uit het verhaal Tom Poes en het echoputje uit 1960 staan te pronken. Verder de beren van de Bereboot, de apen van het Apeneiland en Lowieke, Ook wonen de Fabeltjeskrantfiguren Truus de Mier, Bor de Wolf, Momfer de Mol en Stoffel in Nostalgia. Bijzonder en nog nooit geëxposeerd is Joekie, het aapje uit de serie de avonturen van het aapje Joekie uit 1957. Naast de originele karakters en kostuums (van onder meer Swiebertje) toont Nostalgia ook diverse merchandising (reclame) die in de loop van de jaren is uitgebracht rondom de televisieseries.

Natuurlijk loopt tevens nog de tentoonstelling in de Verzamelkast met 4-daagse merchandising en de 4-daagse ansichtkaarten expositie gewoon door. Deze tentoonstellingen en Nostalgia zijn dagelijks geopend tijdens de openingstijden van Tante Hannie en zijn gratis toegankelijk.

hampton bay.jpg
ma 18 jul. 2016

Geweldige Vierdaagse actie bij Hampton Bay

Hampton Bay heeft voor de 100e Vierdaagse week vele foto lijsten aan de collectie toegevoegd in de winkel, zodat iedereen deze schitterende 100e editie kan inlijsten met een foto. Van zaterdag 16 juli t/m 24 juli geeft Hampton Bay 15% korting op de schitterende fotolijsten van Eichholtz. Kom dus snel kijken in de Passage Molenpoort 38 naar onze prachtige collectie!

krokketten.jpg
ma 11 jul. 2016

Snackpunt Molenpoort langer open tijdens de Zomerfeesten

Wat is er nou lekkerder dan na het stappen een snack nuttigen?

Niets toch... Snackpunt Molenpoort (ingang Ziekerstraat) is daarom tijdens de Zomerfeesten (van 16 t/m 22 juli) elke nacht open tot 04.00 uur en op vrijdag 22 juli zelfs tot 05.00 uur. Geniet ervan!

kolenbrandekleinr.jpg
wo 06 jul. 2016

Muziek in de Molenpoort tijdens de 4-daagse & fotoscreens

Arno Kolenbrander en de Schlager Bruder zijn twee acts die je op 17 en 18 juli in de Molenpoort kunt bewonderen. Op het Evenementenplein bij de Poort van Nijmegen geven zij acte de présence. De muziek begint die dagen om 12.00 uur. Op het plein staan ook schermen waarop je je eigen foto kan laten zien. Stuur deze naar molenpoortpromo@gmail.com

memorab.jpg
wo 06 jul. 2016

Vierdaagse tentoonstelling in de Molenpoort in juli en augustus

Tante Hannie/Mediadrome verwent de komende weken de Vierdaagse fans met enkele bijzondere tentoonstellingen. In de Molenpoort 32, bij Tante Hannie zelf, is in juli en augustus een doorlopende tentoonstelling te zien van allerlei memorabilia van de Vierdaagse, het Rode Kruis en de ziekenhuizen. Van oude bierviltjes tot bijzondere documenten en onderscheidingen. Tegelijk loopt er in de etalage van Molenpoort 6a een tentoonstelling van oude Vierdaagse ansichtkaarten.

plaatje event.JPG
di 17 mei 2016

Prijswinnaars Dierenzuilen bekend

Het heeft even geduurd want de jury kon maar moeilijk een keuze maken. Er waren namelijk zoveel kinderen die de goede antwoorden wisten en de plaat mooi hadden gekleurd. Na lang beraad heeft de jury de 5 winnaars gekozen. Zij krijgen elk een bon van € 50,- van Bart Smit.
De winnaars van de Dierenzuilen prijsvraag en tekenwedstrijd zijn:

Brian van Dungen (5 jr)
Aurin Denijs (10 jr.)
Indra (??) (10 jr.)
Noortje van Nispen (10 jr.)
Rinaldo de Korte (11 jr.)

Ben je een winnaar? Binnen enkele dagen nemen we via de mail contact met je op en hoor je hoe je de prijs kunt komen afhalen. Heb je dit keer niet gewonnen? Jammer, maar wel leuk dat je hebt meegedaan. Volgende keer beter!

hampton bay.jpg
di 19 apr. 2016

Hampton Bay: nieuwe woonwinkel in de Molenpoort

Afgelopen weekend heeft Hampton Bay haar deuren geopend in de Molenpoort. Direct tegenover de ingang aan de Molenstraat vind je twee verdiepingen luxe en trendy meubelen en accessoires. Hampton Bay biedt 3 verschillende collecties aan: Luxury Living, Trendy Lifestyle en Exclusive Outdoor. Momenteel heeft Hampton Bay een interessante actie lopen: bij besteding van € 500,- krijg je een cadeaubon van € 100,-. Bovendien lopen er interessante Sale-acties. Hampton Bay is elke dag open, dus ook op zondag. Loop gerust eens binnen voor een kopje koffie en een goed interieuradvies. Openingstijden en meer informatie vind je hier.

Nightrun door Molenpoort.jpg
ma 18 apr. 2016

Nightrun Festival 2016 door Molenpoort indrukwekkend

Op 15 april liepen enkele duizenden deelnemers de Nijmeegse Nightrun. Dit runfestival, waarbij de deelnemers 5 of 10 kilometer door nachtelijk Nijmegen lopen, stond dit keer in het teken van de Giro. Vele hardlopers waren dan ook in het roze gekleed. Bijzonder was de opname van de Molenpoort in het parcours. De hardlopers waren erg onder de indruk van de spectaculaire roze lasershow die in de Molenpoort was opgesteld. Kijk op de Facebookpagina van het festival of bekijk dit filmpje van N1 en let vooral op de flitsende show in de Molenpoort.

plaatje event.JPG
di 12 apr. 2016

Dierenzuilen Prijsvraag: Win cadeaubon van € 50,-

De komende weken vind je in de Molenpoort zuilen met daarin diverse dieren. Heel leerzaam, want als je op de groene knop drukt, praten de zuilen. Ze geven allerlei informatie over het dier dat je ziet. Het mooie is dat je ook een mooie prijs kunt winnen: een cadeaubon van € 50,- van Bart Smit. Beantwoord daarvoor enkele vragen en kleur de dierentekening mooi in! Deelnameformulier met kleurplaat vind je bij de Poort van Nijmegen op de eerste verdieping. Kom dus snel naar de Molenpoort, leer de dieren kennen en doe mee met de prijsvraag. Begin mei maken we de winnaars bekend.

nieuwsklein.jpg
wo 30 mrt. 2016

Nieuwe kunstwinkel in de Molenpoort

In maart heeft Store & More haar deuren geopend in de Molenpoort. Op nummer 29 vindt u een prachtige winkel met een groot aanbod in kunst. Het leuke is dat er veel kunst bij zit van ontwerpers en andere kunstenaars uit de regio. Schilderskunst, keramiek, industrial design, fotografie, home design producten, beelden, noem maar op. De collectie verandert regelmatig, dus er is elke maand weer wat nieuws te zien. Regelmatig...

...organiseert Store & More ook kleinschalige evenementen, zoals een meet & greet met een van de kunstenaars, een lezing, een workshop of een muzikaal optreden. Veelal gratis toegankelijk of tegen een kleine vergoeding. Altijd de moeite waard dus om even binnen te lopen en het aanbod te bewonderen. Kijk hier voor de winkelpresentatie.

Lees meer...
Valentijn.jpg
vr 12 feb. 2016

Bekijk hier de Valentijnfilmpjes

Alle filmpjes die op zaterdag 13 februari zijn ingesproken kun je op 14 februari bekijken op onze site. Vul je code in om direct je filmpje te zien, of bekijk gewoon alle filmpjes op onze Valentijnspagina

Valentijn.jpg
vr 05 feb. 2016

Spreek je eigen Valentijn videoboodschap in

Maak van Valentijnsdag een heel bijzondere dag en verkondig je liefde via een videoboodschap. Helemaal gratis en je kunt je filmpje op Valentijsdag terugzien op onze site. Kijk hier voor meer informatie.

eftelinggratiskaartjes.jpg
di 02 feb. 2016

Winnaars Efteling actie zijn bekend

Op 1 februari zijn de winnaars geselecteerd van de Efteling actie. De twee winnaars winnen ieder 4 kaartjes voor de Efteling.Kijk snel of jij hebt gewonnen.

verbouwing.jpg
di 26 jan. 2016

Molenpoort werkt verder aan de toekomst

U heeft het vast al gemerkt: op verschillende plaatsen in de Molenpoort zijn we druk bezig te vernieuwen. Deze week zijn we begonnen de vloer van de eerste verdieping volledig aan te passen. Er komt een stijlvolle en eigentijdse donkere gietvloer in. Het werk hieraan vindt hoofdzakelijk in de avonduren plaats, zodat er geen overlast is voor bezoekers. Natuurlijk zijn alle winkels gewoon bereikbaar. De werkzaamheden zullen tot medio februari duren.

eftelinggratiskaartjes.jpg
wo 20 jan. 2016

Gratis kaartjes Efteling

Win 2 x 4 kaartjes voor de Efteling, aangeboden door de Molenpoort. Het enige wat je hoeft te doen is ons te volgen op Instagram. Onder alle volgers verloten we de kaartjes. Lees hier meer over deze leuke actie!

flexnieuws.jpg
wo 13 jan. 2016

Flex Store Molenpoort in het nieuws

De Flex Store in de Molenpoort is een tijdelijke winkelruimte die je kunt huren per week of weekend. Ideaal als je tijdelijk je spullen wil verkopen op een A locatie midden in het centrum van Nijmegen. Dat viel ook de plaatselijke nieuwszender N1 op en die maakte er een leuke reportage over. Kijk hier voor hun filmpje.

palau1k.jpg
di 22 dec. 2015

Nieuw in de Molenpoort: Palau biedt hippe schoenen en tassen voor juniors!

De Molenpoort is weer een leuke winkel rijker. Begin december is Palau Junior Shoes gevestigd op nummer 17, vlak bij de ingang aan de Ziekerstraat. Palau biedt een reeks trendy schoenmerken aan voor de modebewuste junior, zoals Bunnies, Hip, Red-Rag, Skechers en Havaianas. Bovendien heeft Palau een groot scala aan kleurrijke en kwalitatief hoogwaardige tassen in het assortiment. Palau maakte bewust de overstap met de zaak van de Van Welderenstraat naar de Molenpoort. De Molenpoort richt namelijk zich steeds meer op gezinnen en in die zin is Palau Junior Shoes dus een mooie aanvulling. Daarnaast is er in vergelijking met de Van Welderenstraat meer aanloop in de Molenpoort.

Vermijd voetproblemen

Bij Palau wordt de tijd genomen om de klant uitgebreid te adviseren, want goede schoenen voor kinderen zijn heel belangrijk. Het dragen van slechte schoenen tijdens je jeugd kan namelijk leiden tot last van voetproblemen op latere leeftijd.

Natuurlijk wil een kind schoenen die leuk zijn, maar het is tegelijkertijd heel belangrijk dat ze goed zitten en de voet goed ondersteunen. Daarom heeft Palau uitsluitend hoogwaardige merkschoenen in het assortiment. Die hoeven trouwens niet per se heel duur te zijn; er zijn goede schoenen in uiteenlopende prijsklassen.

Klanten kunnen sparen

Om de drempel nog lager te leggen, biedt Palau trouwe klanten een spaarmogelijkheid aan: klanten sparen punten bij hun aankoop en ontvangen hiermee korting op hun volgende aankoop uit de nieuwe collectie. Regelmatig komen er nieuwe collecties binnen, altijd op basis van de nieuwste kindermode.

Aanloop in winkel toegenomen

Ofschoon het op zo’n korte termijn lastig te zeggen is, heeft Renske Kat, eigenaresse het idee dat de aanloop in haar nieuwe winkel groter geworden is: “Schoenverkoop is heel seizoensafhankelijk en je hebt altijd drukke en rustige tijden. Toch merk ik nu al dat tijdens de drukke dagen duidelijk meer ouders met kinderen binnenlopen dan op de oude locatie en dat is fijn natuurlijk.”

Webshop

Wie het echt makkelijk wil hebben, kan ook tassen en schoenen bestellen via de website van Palau, waar tevens een online advies te vinden is over de juiste maat schoenen. Renske: “Dat hoort bij deze tijd. Vooral jeugd zit veel op internet en dan zien ze leuke schoenen of tassen op onze site. Hun ouders kunnen dan eenvoudig de bestelling doen, of de producten reserveren en afhalen in onze winkel. Ik merk dat veel klanten het prettig vinden dat we naast een webshop ook een fysieke winkel hebben.”

Loop dus ook eens binnen bij Palau Junior Shoes of kijk eens op de website: www.palaukinderschoenen.nl

Lees meer...
Shoot klein.jpg
do 17 dec. 2015

Een professionele foto van uw kindje voor slechts € 2,50

Op 21, 22 en 23 december zal Kids Profi in de Molenpoort 11a (ingang Ziekerstraat) een kleine fotostudio inrichten waar u voor slechts € 2,50* een foto kunt laten maken van uw kindje (0-6 jaar). Broertjes en/of zusjes mogen uiteraard ook mee op de foto. Het leuke is dat u bovendien kans maakt op een gratis luxe fotoboek. De fotosessies zullen plaatsvinden op bovengenoemde dagen van 9.30-12.00 uur en van 13.00 - 18.00 uur.
* 1 fotosessie per gezin

troubadour.jpg
ma 02 nov. 2015

Optredens Montmartre bekend

Zondag 8 november verkeert de Molenpoort van 11.00 tot 17.00 uur in Franse sferen. Alle winkels staan in het teken van Montmartre en in de talloze standjes wordt bijzondere Franse waar aangeboden. Natuurlijk zijn er portrettekenaars aanwezig, die u mooi op papier kunnen vereeuwigen. Voor de romantische muzikale omlijsting en de gevoelige snaar zorgt troubadour Yann Lawick. Hij zingt fraaie chansons.

Daarnaast is ook Femme Kabaal aanwezig die met fanfaremuziek de vrolijke noot toevoegt. Bijzonder zijn ook de Kolenglazeniers uit Molenhoek, die een demonstratie glas-in-lood maken verzorgen. Natuurlijk zijn er tal van andere leuke verrassingen, dus kom op 8 november naar de Molenpoort!

Lees meer...
Gelderlander artikel Molenpoort-1.jpg
di 20 okt. 2015

De Molenpoort blijft vernieuwen: artikel Gelderlander

Er is de laatste tijd veel geroepen en geschreven over de Molenpoort. Helaas bevatte veel berichtgeving onjuiste feiten of ideeën die gewoon onhaalbaar zijn gezien de fysieke ligging van het winkelcentrum of de enorme investeringen die dergelijke ideeën vragen.Daarom zijn we blij dat de Gelderlander nu eens onze kant van het verhaal heeft belicht.

De Molenpoort is wel degelijk achter de schermen bezig met veranderingen en er wordt volop in geïnvesteerd. Het winkelcentrum wil transformeren van een gewoon winkelgebied tot een sfeervolle, gezellige omgeving waar de hele familie niet alleen een zeer gevarieerd winkelaanbod treft, maar ook telkens weer verrast wordt door de perfecte service en tal van evenementen. Met het thema Happy Shopping beoogt de Molenpoort het winkelen tot een echte beleving te maken.

Download hier het artikel van de Gelderlander

Lees meer...
nieuws-verrassingsdag.jpg
wo 14 okt. 2015

Veel blije gezichten op de Verrassingsdag

Op de Verrassingsdag op 10 oktober heeft onze Happy Shopper weer vele klanten blij gemaakt. In maar liefst 17 winkels verscheen de Happy Shopper ineens bij de kassa om het aankoopbedrag geheel of deels te betalen. De gelukkigen zijn vastgelegd op de foto en vind je op onze Facebookpagina. Herken je iemand, tag hem of haar dan!

nackpuntverb.jpg
ma 05 okt. 2015

Snackpunt Molenpoort opent zijn deuren op 19 oktober

Een nieuwe winkel in de Molenpoort! Op 19 oktober hoopt Snackpunt Molenpoort op nummer 12 (links bij de ingang Ziekerstraat) het vet voor het eerst te laten pruttelen en je te voorzien van allerlei lekkernijen. Tot dat moment is het Snackpunt nog flink aan het verbouwen om alles mooi te maken. Onze excuses voor eventuele overlast.

happy.jpg
do 24 sep. 2015

Alle zondagen open in oktober, november en december

De donkere dagen voor Kerst komen er weer aan, maar in de Molenpoort is het altijd licht, droog en warm. En we bieden je niet alleen onze gezellige ambiance om lekker te shoppen, maar er zijn ook vele leuke nieuwe events gepland. Wat denk je van Montmartre in de Molenpoort of voor de kinderen de meeting met Dora? En het mooie is dat we in oktober, november en december alle zondagen open zijn van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Junior songfestival Bezoek.jpg
do 03 sep. 2015

Junior Songfestival was een groot succes!

Op 30 augustus kwamen een kleine 100 kinderen met hun ouders naar De Molenpoort om het optreden te zien van het Junior Songfestival. Julia van Bergen en Rachel Traets zongen daar hun hits en natuurlijk nieuwe liedjes. En de kinderen zongen luidkeels mee. Een geslaagd feest. Houd ook de andere evenementen van De Molenpoort in de gaten.

leadbeeld.png
di 25 aug. 2015

Molenpoort Nijmegen presenteert nieuwe huisstijl

Komende maand zal de Molenpoort in Nijmegen langzaam maar zeker een metamorfose ondergaan. De Molenpoort krijgt een geheel nieuwe huisstijl met frisse en vrolijke kleuren onder het motto Happy Shopping in de Molenpoort. De reden hiervoor is dat de Molenpoort zich steeds meer wil gaan profileren als hét winkelcentrum waar gezinnen niet alleen makkelijk en direct dichtbij kunnen parkeren, maar zeker ook een uiterst gevarieerd winkelaanbod treffen met voor iedereen in het gezin wat wils. Speelgoed en kinderkleding, modezaken voor mannen en vrouwen en natuurlijk de ideale kinderopvang van Nannies op gezette tijden maken een bezoek aan de Molenpoort een uitkomst voor gezinnen.