Header mobile

Evenementenplein Molenpoort

We willen graag dat winkelen in de Molenpoort in Nijmegen een echte belevenis wordt. Daarom organiseren we regelmatig leuke events voor jong en oud. Alle grote events vinden doorgaans plaats op het Evenementenplein van de Molenpoort op de eerste verdieping (bereikbaar met lift of trap). Regelmatig hebben individuele winkels ook een evenement. Hieronder vind je alle komende evenementen op een rijtje. Houd ook onze Facebook en Instagram pagina's in de gaten!


Verhalenjurk.JPG
Zaterdag 7 oktober van 11.00 - 16.00 uur op het Evenementenplein (eerste verdieping)

Kinderboekenweek met de Verhalenjurk van Tante Roza

Op zaterdag 7 oktober vieren we in de Molenpoort Kinderboekenweek met Tante Roza en haar Verhalenjurk. De jurk van Tante Roza is zo groot dat er wel 200 kinderen op kunnen. Tante Roza tovert samen met de kinderen spannende verhalen uit haar jurk. Soms zingt ze ook spontaan liedjes en kun je meezingen en dansen. Voor alle kinderen op het Evenementenplein (eerste verdieping) van 11.00 tot 16.00 uur

circusweek2.jpg
Van 14 t/m 22 oktober van 11.00 tot 16.00 uur in de gehele Molenpoort

Circusweek in de Molenpoort

De hele herfstvakantie staat Winkelcentrum Molenpoort in het teken van de Circusweek. Goochelaars, jongleurs, clowns, balkunstenaars, dierenshows etc. Elke dag van 11.00 tot 16.00 uur andere artiesten die hun kunsten vertonen en je kunt zelf ook meedoen met sommige acts, zoals goochelen of jongleren. Maak er met de familie een gezellig uitje van in de Molenpoort. Toegang is geheel gratis.