Header mobile

Evenementenplein Molenpoort

We willen graag dat winkelen in de Molenpoort in Nijmegen een echte belevenis wordt. Daarom organiseren we regelmatig leuke events voor jong en oud. Alle grote events vinden doorgaans plaats op het Evenementenplein van de Molenpoort op de eerste verdieping (bereikbaar met lift of trap). Regelmatig hebben individuele winkels ook een evenement. Hieronder vind je alle komende evenementen op een rijtje. Houd ook onze Facebook en Instagram pagina's in de gaten!


logo lsww.JPG
De hele maand augustus ontvang je een kanskaart bij besteding van € 10,- of meer

Lucky Summer Winweken

De hele maand augustus kun je prijzen winnen tijdens onze Lucky Summer Winweken. Je hoeft daar niets voor te doen, alleen lekker shoppen in de Molenpoort. Want bij besteding van minimaal € 10,- in één van de winkels in de Molenpoort krijg je een kanskaart met een code. Vul deze code in op de speciale pagina op deze website en je ziet direct of je iets gewonnen hebt en bij welke winkel. Heb je gewonnen? Dan ontvang je een e-mail waarmee je naar de winkel kunt gaan en je prijs kunt ophalen.Dus ga in augustus lekker winkelen in de Molenpoort en maak kans op één van de maar liefst 100 leuke prijzen.

Verhalenjurk.JPG
Zaterdag 7 oktober van 11.00 - 16.00 uur op het Evenementenplein (eerste verdieping)

Kinderboekenweek met de Verhalenjurk van Tante Roza

Op zaterdag 7 oktober vieren we in de Molenpoort Kinderboekenweek met Tante Roza en haar Verhalenjurk. De jurk van Tante Roza is zo groot dat er wel 200 kinderen op kunnen. Tante Roza tovert samen met de kinderen spannende verhalen uit haar jurk. Soms zingt ze ook spontaan liedjes en kun je meezingen en dansen. Voor alle kinderen op het Evenementenplein (eerste verdieping) van 11.00 tot 16.00 uur

circusweek2.jpg
Van 14 t/m 22 oktober van 11.00 tot 16.00 uur in de gehele Molenpoort

Circusweek in de Molenpoort

De hele herfstvakantie staat Winkelcentrum Molenpoort in het teken van de Circusweek. Goochelaars, jongleurs, clowns, balkunstenaars, dierenshows etc. Elke dag van 11.00 tot 16.00 uur andere artiesten die hun kunsten vertonen en je kunt zelf ook meedoen met sommige acts, zoals goochelen of jongleren. Maak er met de familie een gezellig uitje van in de Molenpoort. Toegang is geheel gratis.