Header mobile

Evenementenplein Molenpoort

We willen graag dat winkelen in de Molenpoort in Nijmegen een echte belevenis wordt. Daarom organiseren we regelmatig leuke events voor jong en oud. Alle grote events vinden doorgaans plaats op het Evenementenplein van de Molenpoort op de eerste verdieping (bereikbaar met lift of trap). Regelmatig hebben individuele winkels ook een evenement. Hieronder vind je alle komende evenementen op een rijtje. Houd ook onze Facebook en Instagram pagina's in de gaten!


black.png
Vrijdag 23 november hele dag, Muziek en Mystery shopper vanaf 12.00 uur tot 17.00 uur

Black Friday & Mystery shopper in de Molenpoort

Black Friday & Mystery shopper in in de Molenpoort. Doe ongekend goedkoop uw inkopen in de Molenpoort op deze wereldwijde Black Friday. Als extra's bieden wij ook nog onze Mystery Shopper aan, die op voor u onverwachte momenten opduikt en uw aankoop volledig (of deels) zal betalen. Muzikaal zal deze dag omlijst worden door gitarist en zanger Paolo de Bonis en voor de kinderen loopt Pieter Poortwachter gezellig rond en wil natuurlijk met iedereen graag op de foto.Deze gezellige koopjesdag mag u niet missen!

Express.JPG
Zondag 25 november vanaf 12.00 uur in de hele Molenpoort

Sinterklaas & Sint Express

Kom gezellig shoppen met de hele familie in de Molenpoort waar vandaag de Sint Express weer rijdt. Bestuurd door knotsgekke pietermannen rijdt de Sint Express door de Molenpoort langs alle winkels. Natuurlijk zijn er ook uitdeelpieten aanwezig die rare capriolen uithalen en kun je op de foto met Pieter Poortwachter. Veel plezier dus voor jong en oud.

Sinterklaas_2007.jpg
Zaterdag 1 december van 12.00 - 17.00 uur

Sint en Pieten in de Molenpoort

Enkele dagen voor zijn verjaardag komt de Sint naar de Molenpoort.Hij loopt rond met zijn Pieten die natuurlijk weer lekkernijen uitdelen.Ga gezellig op de foto met de Sint en de Pieten en geef je verlanglijstje aan de Sint. Misschien vind je op 5 december wel alle cadeaus in je schoen.

Kerstsummerland 2.jpg
Vrijdag 21 december van 16.00 tot 21.00 uur in de hele Molenpoort

Kerstmarkt en Kerstshow met showband Summerland en nog veel meer...

Vandaag een superleuke Kerstmarkt in de Molenpoort met Kerstshow en live muziek. Een dag vol Kerstplezier voor jong en oud. Talloze gezellige kraampjes waar je van alles kunt kopen, drinken en eten. Je kunt oud-Hollandse spelletjes spelen in de Spellenkraam. Een Kerstballonnenvrouwtje loopt rond om haar kunsten te vertonen en kinderen kunnen op de foto met de Kerst Elf. Vanaf 17.00 uur is er live muziek van de bekende Showband Summerland op het Evenementenplein. Je hebt gegarandeerd een heerlijke gezellige middag met de hele familie.