Header mobile

Evenementenplein Molenpoort

We willen graag dat winkelen in de Molenpoort in Nijmegen een echte belevenis wordt. Daarom organiseren we regelmatig leuke events voor jong en oud. Alle grote events vinden doorgaans plaats op het Evenementenplein van de Molenpoort op de eerste verdieping (bereikbaar met lift of trap). Regelmatig hebben individuele winkels ook een evenement. Hieronder vind je alle komende evenementen op een rijtje. Houd ook onze Facebook en Instagram pagina's in de gaten!


Pietenkleurschool.JPG
Woensdag 22, zaterdag 25, zondag 26 en woensdag 29 november, zaterdag 2 en zondag 3 december, telkens tussen 13.00 – 17.00 uur, naast de Coop.

Sinterklaasfestijn - Pieten Kleurschool

De Sint komt weer naar Nijmegen en de Pieten springen vrolijk door de stad. In de Molenpoort vind je rechts naast de Coop de Pieten Kleurschool, een onderdeel van het Huis van Sinterklaas. In de Kleurschool kun je je Pietendiploma mooi inkleuren, er zijn pepernoten en Kleurpieten die je helpen.

Acrobatenpietk.jpg
Zaterdag 25 november van 13.00 - 16.00 uur

Acrobatenpieten in de Molenpoort

De Pieten hebben stiekem het circus in de herfstvakantie gezien. Ze vonden het heel leuk en daarom heeft Sint acrobatenpieten gestuurd om te laten zien dat zij ook gevaarlijke capriolen kunnen uithalen. Leuk om te zien. Misschien delen ze ook nog pepernoten uit, als je tenminste lief bent geweest. Maar dat zal vast wel.

piet.JPG
Zaterdag 2 december van 13.00 - 16.00 uur

Piet Leonardo

Piet Leonardo is een bijzondere Piet die maar rondloopt en rondrijdt in de Molenpoort. Je kunt met hem op de foto en hij deelt pepernoten uit. Maar hij maakt ook veel grappen en grollen.

Kerstsexpress.JPG
Zaterdag 23 december van 13.00 - 16.00 uur. Opstappen bij de halte in de Molenpoort

KerstExpress in de Molenpoort

Vandaag rijdt weer de KerstExpress in de Molenpoort. Je kunt opstappen op deze mooi versierde trein met de Kerstman aan het stuur. Dat wordt een vrolijke boel...