Header mobile

Happy Shopping in de Molenpoort Nijmegen

De Molenpoort in het hartje van Nijmegen biedt meer dan 55 winkels onder één dak. Zeer makkelijk toegankelijk via het parkeerdak, de lift en roltrappen. Een prachtige en gezellige plek om het winkelen te beginnen, altijd droog en nooit te warm. Van kid shops tot supermarkt en van trendy damesmode tot alledaags keukengerei. Het aanbod in de Molenpoort in Nijmegen is zo veelzijdig, dat je er eigenlijk alles kunt vinden wat je nodig hebt. Bekijk hier alle winkels.

Ideaal voor gezinnen, zelfs oppas is aanwezig

Met kleine kinderen winkelen is geen probleem in de Molenpoort in Nijmegen. Parkeer veilig boven op ons parkeerdak, zet de buggy in elkaar, kindje(s) erin en via de lift kom je moeiteloos in ons mooie overdekte winkelcentrum. Wil je even de handen vrij hebben? Op diverse dagen is de Nannies Speelwinkel geopend. Terwijl je kinderen lekker spelen kun jij rustig naar de kapper, je huid laten verzorgen, kleding passen of een vakantiereis boeken. Ook dat is Happy Shopping in de Molenpoort.

Maandelijkse evenementen

Om het shoppen nog leuker te maken organiseert de Molenpoort vrijwel maandelijks evenementen. Voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Wat denk je bijvoorbeeld van de Verrassing shopper, die ineens opduikt bij de kassa en voor jou gaat betalen? Voor de kinderen zijn er leuke middagen met Pieter Poortwachter, onze shop mascotte, maar er zijn ook regelmatig zang- en dansevenementen. En natuurlijk pakken we rond de feestdagen extra uit met allerlei vrolijke en feestelijke middagen. Bekijk hier alle komende evenementen.

Volg ons op social media

Alles wat er gebeurt in de Molenpoort kun je niet alleen op deze website vinden, maar ook op Facebook en Instagram. Makkelijk als je leuke winkels of evenementen wilt doorgeven aan vrienden of vriendinnen. Want Happy Shopping is ook gezellig samen shoppen of met jullie kinderen een leuke middag in de Molenpoort bezoeken. Klik hieronder op de social media iconen om niets van de activiteiten in de Molenpoort te missen.

Evenementen

Bekijk alles
Geen toekomstige evenementen gevonden.